Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.

Pogoji poslovanja

1. Naročilo


Po oddaji naročila v roku 24 ur prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal ali z SMS sporočilom. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info@ragingbull.si. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (MMG Crex Limited) nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.
 

2. Dostava


V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. 

 

3. Plačevanje


Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.
* Po predracunu; Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.

 

4. Popusti


Količinski popusti so navedeni pri naročilnem obrazcu. Poštnina je brezplačna ob naročilu dveh škatlic ali več.
 

5. Pravica od odstopa nakupa in vračilo blaga


Kupec ima pravico, da vrne neuporabljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@ragingbull.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.
 

5b. Posebna pravica od odstopa nakupa (garancija na povračilo denarja)


Prodajalec nudi garancijo na povračilo denarja če kupec z blagom ni zadovoljen. V tem primeru je kupec zavezan v roku 15 dni od nakupa obvestiti prodajalca o reklamaciji. Ta je veljavna le, če kupec vrne prvotno kupljeno blago z eno manjkajočo kapsulo. Vrnjeni znesek se zniža za poštne in manipulativne stroške. Vračilo kupnine za izdelek Raging Bull Premium ne velja.
 

6. Cene


Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
 

7. Varovanje osebnih podatkov


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Upravljalec trgovine
MMG CREX Limited
15 Osborne Street
Newton Abbot TQ12 2DJ
Velika Britanija

Email: info@ragingbull.si