Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.

Pogosta vprašanja

Tukaj boste tukaj našli odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja o tabletki Raging Bull. Vprašanja se nanašajo tako na sestavine, prednosti in delovanje kot na možnosti plačila in pošiljanja. Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@ragingbull.si.
 

Ali Raging Bull zares deluje?


Po Uredbi (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskim dopolnilom ne smemo pripisovati nikakršnih učinkovin. Na podlagi mnenj uporabnikov tabletke, pa vam lahko povemo, da moški vseh starosti poročajo o izboljšanju kvalitete spolnega odnosa in lažjem doseganju erekcije. Pri uporabi tega izdelka ni nujno, da bodo opazni enaki učinki pri vseh uporabnikih.
 

Katere so ostale prednosti?


Po Uredbi (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskim dopolnilom ne smemo pripisovati nikakršnih učinkovin. Za hitrejše branje pa smo za vas naredili povzetek mnenj, ki v kratkem govorijo o tem, da poleg lažjega in hitrejšega doseganja erekcije naše stranke poročajo, da tabletke Raging Bull lahko povečujejo libido, popestrijo spolni odnos, pomagajo pri prezgodnjem izlivu, povečajo trdoto erekcije, zmanjšujejo regeneracijski čas med orgazmi, pomagajo dosegati večkratne orgazme ... Moški so bolj samozavestni, njihove partnerke pa presenečene in zelo zadovoljne. Nekateri uporabniki sčasoma opazijo tudi spremembo v debelini in dolžini erekcij.
 

Kaj naredim, če z izdelkom ne bom zadovoljen?


Nakup je popolnoma brez tveganja, saj vam bomo, če z izdelkom ne boste zadovoljni, povrnili celotno kupnino, zmanjšano za poštne in manipulativne stroške... Več o tem
 

Katere so sestavine?


Raging Bull je sestavljen samo iz najboljših naravnih sestavin. Kombinacija zelišč omogoča izredno aktivno formulo. Sestavine, ki so zbrane s celega sveta, so pripravljene na način, ki zagotavlja učinkovito delovanje. Sestavine vključujejo: Panax ginseng, koromač, sladki grahovec, murvo, guarano, rožni koren, navadno koprivo, kajenski poper, glog, grško seno, korenino ingverja, navadno zobačico in bučna semena. Kapsulo sestavljajo želatina, celuloza, magnezijev stearat, silika in titanijev dioksid.
Več o sestavinah

 

Ali so znani kakšni stranski učinki?


Za razliko od ostalih kemičnih pripravkov in zdravil Raging Bull temelji na naravnih sestavinah. Le redki uporabniki so navedli blage stranske učinke v obliki suhih ust, zamašenih sinusov, rdečice ali glavobola. Če opazite katerega od stranskih učinkov, priporočamo, da zmanjšate odmerek Raging Bull-a za polovico, saj se učinek tablet pri posameznikih razlikuje. V primeru, da se pojavijo omenjeni stranski učinki, vam za blažitev svetujemo pitje zadostne količine vode oz. manjši odmerek Lekadola, ki vsebuje paracetamol.
 

Kakšna so navodila za uporabo?


Raging Bull in Raging Bull+: 1 kapsulo in zadostno količino vode vzemite na vsake 3 dni. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Raging Bull Premium: vsako jutro ob zajtrku vzemite 2 kapsuli z zadostno količino vode. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. 
 
Postani bik v postelji


 

Koliko časa bo viden učinek?


Po Uredbi (EU) št. 432/2012 in seznamu dovoljenih zdravstvenih trditev o živilih, prehranskemu dopolnilu Raging Bull ne smemo pripisovati nikakršnih učinkov. Kaj o trajanju pravijo uporabniki, pa si lahko podrobno preberete v mnenjih uporabnikov, ki omenjajo, da tabletka Raging Bull in Raging Bull+ lahko delujeta tudi do tri dni. Uporabniki Raging Bull Premiuma poročajo o pozitivnih učinkih v obdobju jemanja tablet.
 

Zakaj izbrati Raging Bull in ne izdelkov, ki se izdajo na recept?


Tabletke na recept vsebujejo zdravilno učinkovino, ki je dostopna samo na recept in umetno stimulira erekcijo pri moških, ki imajo težavo z erektilno disfunkcijo (ED) ali impotenco. Raging Bull je zeliščna alternativa, za katero uporabniki pravijo, da ima podoben učinek in manj stranskih učinkov. Tablete na recept so izjemno drage in imajo stranske učinke, ki vljučujejo težave z očmi (barvna slepota/občutljivost na svetlobo/zamegljen vid), erekcije dolge več kot 4 ure (nevarno), srčna kap, nereden srčni utrip in celo smrt!
 

Kako lahko plačam?


Plačilo se izvede brez kreditnih kartic, ob prevzemu pošiljke.
 

Koliko časa bo trajalo, da dobim svoje naročilo?


Naročilo boste prejeli v roku 1-3 dni. Naročila, ki so med delavniki oddana do 13. ure, odpošljemo še isti dan. Pošiljka ponavadi prispe že 1 dan po odpošiljanju. 
 

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki?


Ne, pošiljke so povsem diskretno zapakirane in neoznačene.

 
 
Naroči še danes