Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.

Sestavine

Naši produkti so sestavljeni izključno iz najboljših naravnih sestavin. Edinstvena kombinacija zelišč omogoča izredno aktivno formulo, ki pa ne povzroča hujših ali nevarnih stranskih učinkov (v nasprotju z nekaterimi drugimi izdelki). Sestavine so zbrane iz celega sveta in sestavljajo najboljšo mešanico za naše Raging Bull tabletke.

Ginseng


  
Ključna sestavina ginsenga je ginsenosid,
ki ga najdemo v vzhodni Aziji in vzhodni Sibiriji, predvsem v
hladnejših predelih. Njegovo korenino so že v tradicionalni
medicini uporabljali za izboljšanje impotence,
kot afrodiziak in kot stimulans.

MurvaMurva vsebuje mnogo hranilnih snovi in se že tradicionalno uporablja kot naravni tonik. V tradicionalni kitajski medicini se jo uporablja za zdravljenje slabokrvnosti, utrujenosti, ledvičnih težav, nespečnosti ...

Guarana


  
Izhaja iz Brazilije, njena semena pa so zeliščni stimulans, podoben kofeinu, le da je 2 x močnejši od kofeina, ki ga najdemo v kavi, čaju ali energijskih pijačah. Od kofeina se razlikuje tudi v tem, da se zelo počasi sprošča, saj so njena semena mastna in niso topna v vodi, zato jih telo počasneje absorbira.

Kajenski poper


  
Kajenski poper oz. Cayenne je splošno znan kot zelo močan stimulans brez omamnih učinkov, uporablja pa se predvsem kot začimba. Včasih so ga uporabljali za blažitev slabost, blagodejno pa naj bi vplival tudi na srce in ožilje. Uporablja se v obliki tablet ali praška.

MacaPoznana tudi kot čudež iz Andov, je bila stoletja za domorodce izvor moči in plodnosti. Ta južnoameriška rastlina je postala zelo zaželena zaradi vpliva na plodnost, ki jo je moč pripisati njenim aktivnim snovem, kot so maščobne kisline, alkaloidi, tanini, steroli in glukozinolati. Maca je močan afrodiziak in naraven energetik.

Sladki grahovec


  
Sladki grahovec je tako kot ginseng avtohtona rastlina na azijski celini. V tradicionalni kitajski medicini se že stoletja uporablja za varen način zdravljenja številnih tegob, predvsem kot energetski tonik. Pri njih velja tudi za naravni substitut najbolj znanim zdravilom za izboljšanje erekcije, saj naj bi imel vpliv na spolne funkcije in se naj bi se izkazal tudi kot učinkovit pri izboljšanju impotence.

Rožni koren


  
Rožni koren, znan tudi pod imenom "Golden Root", je rastlina, ki izvira iz gorskega sveta Evrope, Azije in arktičnih predelov. Raste v suhih in mrzlih predelih, že stoletja pa je prisotna v kulinaričnih receptih dežel Vzhodne Evrope in Skandinavskih dežel. Tradicionalno je bila rastlina podarjena mladoporočenim parom v Sibiriji, predstavljala pa naj bi rojstvo zdravih in številnih otrok.

Angelica archangelica


  
Angelika ali zdravilni gozdni koren je poznana tudi kot angelski koren po francoski legendi o moškem, ki jo je vsakodnevno žvečil in doživel 123 let. Že stoletja pred našo dobo se je uporabljala kot sredstvo proti kugi. Ima izrazito protivnetno delovanje in krepi živčni sistem. Uporablja se v primerih revme, izgube apetita in okrevanju od utrujenosti.

Navadna kopriva


  
Navadna kopriva raste v Evropi, Aziji, severni Afriki in Severni Ameriki. Kljub temu, da je neprijetna na dotik, se že od nekdaj uporablja v zdravstvene in prehrambene namene. Naše babice so izvleček koprive uporabljale za blaženje simptomov artritisa, slabokrvnosti, senenega nahoda, ledvičnih težav in bolečine različnih vzrokov.

Koromač


  
Koromač ali sladki komarček je rastlina trajnica, ki raste tudi v zelenjavnih vrtovih. Stari Grki so uporabljali koromač za izboljšanje spolnosti. Med Dionizovimi festivali so koromačeve liste nosili kot krone, listi in semena pa so bili obravnavani kot dober afrodizijak. Kamasutra priporoča sveži sok iz koromača, zmešan z mlekom, kot dober afrodizijak. Hinduisti ga uporabaljajo v tradicionalnem receptu za poživitev spolnih funkcij, koromačeva juha pa je priljubljena kot spolno poživilo v sredozemskem območju.

GlogSestavine gloga delujejo neposredno na erektilni odziv telesa, saj imajo zmožnost zmanjševanja holesterola v telesu, izboljšujejo pa tudi pretok krvi ter posledično dopuščajo boljše in trše nabrekanje penisa.

Grško senoTa nenavadno poimenovana rastlina je značilna predvsem za rastje Indije in severne Afrike, kjer se že stoletja uporablja za lajšanje artritisa in zdravljenje erektilne disfunkcije. Od nedavnega je vse pogosteje opaziti tudi njeno rabo pri dvigovanju libida ter izboljšanju spolnega nastopa.

IngverZaradi njegove razširjenosti, ga najdemo v vseh svetovnih kulinarikah, zaradi njegove vsestranskosti pa tudi kot sestavino mnogih pripravkov za zdravljenje težav z erekcijo, saj njegova glavna sestavina, kapsaicin, velja za močan spolni stimulant.

Navadna zobačicaRastlino, ki je zakoreninjena v Ayurvedi, uporabljajo predvsem zaradi močnih učinkov njene korenine in plodov, ki se ne koristijo le za dvig libida, temveč tudi za izboljšanje vsesplošne moške vitalnosti in potence ter spolnega nastopa.

Bučna semenaŽe od začetka 20. stoletja se uporabljajo za zdravljenje povečane prostate in drugih urinarnih težav, vendar vsebujejo tudi mnogo vitaminov in mineralov, med katerimi prednjači cink, ki so bistveni za spolno zdravje in dober libido.